Over ons

De organisatie Diemer & Ramaekers Management Solutions is in 2008 opgericht door Bas Diemer en is erop gericht hoogwaardige en inhoudelijke managementondersteuning te realiseren. Met name gaat het hierbij om professioneel- en/of verander-management.

Paul Ramaekers

Eigenaar / Diemer & Ramaekers

 

Na zijn studie bedrijfskunde aan de TU/e is Paul 20 jaar werkzaam geweest op het gebied van logisitics en manufacturing operations bij DuPont, Berg Electronics, Erico en zeven jaar voor ASML, waarvan de laatste vijf jaar als Director Operations. Sinds 2007 heeft Paul een groot aantal interim opdrachten gedaan voor o.a. DHL, ASML, Panalpina, IHCMerwede, CEVA, HQPack. U kunt bij Paul terecht als het gaat om logistics, operations en lean manufacturing.

ramaekers@diemerenramaekers.nl
+31 (0)6 22 23 09 76

 

Bas Diemer

Partner / Oprichter / Diemer & Ramaekers

 

Na zijn studie Bedrijfskunde is Bas geruime tijd werkzaam geweest bij DAF Trucks, diverse functies binnen R&D en Marketing & Sales Promotion en later o.a. belast met Management Development. In 1985 is Bas overgestapt naar Volvo Car / NedCar, o.a. belast met Personeel & Organisatie en lid van de Hoofddirectie. In 1995 toegetreden tot de Boer & Croon Groep als directeur van de Interim Organisatie Intersolve, later de Human Capital Group geheten. In 2008 het initiatief genomen tot oprichting van Diemer & De Groot.

diemer@diemerenramaekers.nl
+31 (0)6 53 16 83 04