slider_1a_website

Visie en missie

Diemer & Ramaekers Management Solutions biedt ondersteuning bij het oplossen van ontstane managementvraagstukken binnen organisaties. Het accent ligt vaak op het doorvoeren van noodzakelijke veranderingen en het creëren van nieuwe kansen. Ook in opvolgings- en overnamesituaties wordt veelvuldig onze hulp ingeroepen.

Wij werken uitsluitend met zorgvuldig door ons geworven interim professionals, allen expert en specialist in hun eigen vakgebied. Een van de kenmerken van onze aanpak is dat onze advisering en ondersteuning alleen plaatsvindt na grondige analyse van de bestaande situatie en alleen op die vakgebieden die wij en onze interim professionals tot onze expertise mogen rekenen. Wij leveren maatwerk voor onze opdrachtgevers en de opdracht en de te bereiken resultaten staan altijd centraal.

Onze expertisegebieden zijn:

  • Zakelijke dienstverlening
  • Industrie
  • Onderwijs
  • Bedrijfsleven

 

Raad van Advies

Diemer & Ramaekers Management Solutions laat zich ondersteunen en adviseren door een veelzijdige en deskundige Raad van Advies. De leden van de Raad van Advies bekleden allen eindverantwoordelijke posities bij grote organisaties in het bedrijfsleven, hoger en universitair onderwijs en kenniscentra in Zuid Oost Nederland.